DIROLLO DIROLLO DIROLLO!

Kanske är världens drygaste reklam på grekisktv, hitta den inte på youtube.. men tydligen så gillar dom att göra dryga reklamer som fastnar på hjärnan! Den här är dock inte lika dryg, så tänk :O



Nu ska jag se 300, hata mig inte för jag inte sätt den! THIS IS CREEEEEETE(AAAAA)!!!!!

Hörs.!

min min min!

Ellen är så söt :) kolla va gulligt inlägg hon har gjort på sin blogg!

ellens.devote.se


"Life is a beach and I love beaches"...

Så lyder Panagiotis livsfilosofi just nu verkar det som:) mig gör det inget får då frågar han bara om jag vill följa med!

Vaknade rätt sent idag, har lite svårt och sova vaknar hela tiden, som om jag inte vet om jag sover eller inte..ruskigt jobbigt. Men när jag klivit upp och stod o åt en macka så kom Panagiotis förbi och frågade om jag ville följa med till stranden, sååå på med badbrallorna och med mackan i handen tog vi motorcykeln till Havanna Club som är en beachbar påvägen mot Agia Marina, trevligt ställe men bara massa greker och jag kan inte grekiska så låg bara där i min solstol och lyssnade på musiken som spelades i bakgrunden, nu är jag iaf hemma..
Funderar på att käka något..eftersom jag åt rätt sen frukost ( 2 mackor, yoghurto ch ett glas cola,FÖR ATT VAKNA TILL) såå kanske jag beställer souvlaki såå blir jag inte hungrig engång till! woop.

Nu ska jag prata med min Ellen, haaaaare :)



Laga mat?

Hej Hopp!

Sitter här i värmen, själv.. på kreta :) Eller jag har ju Zorro, han är snäll..Förutom när han tar massa kläder och springer ut, igår hittade jag ett av mina svarta linnen ute på gräsmattan som han hade kastat omkring! Då fick han en klapp på huvudet, tror han blev lite ledsen och inte vela sova inne hos mig :(

Hittils idag har jag iallafall varit ute och gått med Zorro, handlat lite och lagat mat. Igår orkade jag inte laga något, fast det behövde jag inte heller.. Panagiotis bror kom ner med en tallrik med grillat kött och pommes, riktigt schysst. Sen på kvällen gick jag och beställde souvlaki, alltid lika gott.. MEN IDAG så har jag lagat mat själv! Så nu är jag mätt.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, försöka tanka hem någon film tänkte jag, kanske ta en promenad igen ner till stranden och sätter mig på en sten udde och filosoferar lite :) Hare!


Ensam på kreta

Jahopp, som rubriken lyder är jag ensam här på ön nu. Tobias bestämde sig för ta en liten spontantrip hem till Sverige i någon vecka..SÅÅÅÅÅÅ nu sitter jag själv i lägenheten, tittar på film och hare mysigt, VAFAN SKA JAG GÖRA DÅ. Börjar inte jobba först 20 maj såå jag har lite ledigtid om man säger så.

Veckan har iallafall varit den bästa, min Ellen var här.. jävla skola som gör att hon inte kan stanna längre, gick jätte billiga flyg hem i slutet av den veckan som kommer.. Saknar henne redan. Vi har badat, ätit, umgåts och haft det jätte kul och mysigt:) WEIi. Ellen kanske också har jobb på G på samma ställe som jag, hon kommer ju tillbaka i mitten av Juni och då anställer dom fler, vi får hoppas på det:)

Förövrigt om det är någon som vill hålla mig sällskap på stranden,gå o handla och njuta av riktig värme så är ni välkommna hit, finns biljetter för 1800-2000 kr på apollo tur o retur den 14 maj - 21 maj.. Boendet står jag för :) Bara att höra av sig ;) Vaaaaaad ska jag annars göra själv så länge, kommer börja prata med mig själv.. Den enda som jag kan prata med typ hela tiden är Zorro.. :)


AJAAAAAAAAAAAA, nu ska jag se Lost och The Pacific! Herrå:)






Tur o retur

Yo mc flow !

Med kort varsel har jag (Tobias), bestämt mig för att resa hem över en vecka
då jag har säkert jobb, men inte får börja jobba förrän tidigast om en vecka,
så tills jobbet börjar får jag se Sverige och Gävle lite igen :D faktiskt lite roligt också +
att jag får mysa lite längre med min Simone :)<3

Jobbet som är klart är iaf, om jag inte tidigare nämt det, ett jobb i en poolbar på ett hotell
som heter "Epeminidis". Struntade i Utopia och DJ jobbet eftersom det kändes oseriöst.

Calle är också pågång med ett jobb på en klubb som jag inte riktigt kommer ihåg namnet på,
där jag även blivit erbjuden att jobba som DJ någon gång ibland mot betalning, så att den nuvarande
DJ'n kan få vara ledig ibland.

Nu måste jag börja packa för att jag ska hinna :) lyfter runt 19.40.

PUSS :)

Hinner inte lägga in några bilder för batteriet på datorn tar slut om några sek :(



RSS 2.0